Studiedag met o.a. Lucia Rijker, Ferry Zandvliet en Chris van Dam

Begeleiden is Topsport

Lucia Rijker o.a. bekend van Dreamschool en meervoudige wereldkampioen kickboksen en boksen komt naar Nederland (woont in de VS).

Wanneer: 31 oktober 2018 van 10.00 tot 15.00 uur

Waar: Theaterzaal Jan van Besouw Goirle (Noord-Brabant)

Inschrijven: Inschrijfformulier

 

Wie Lucia Rijker in Dreamschool heeft leren kennen werd verrast door haar moed en inzicht en kan zien dat zij iemand is die waarde creëert met haar oprechtheid, haar commitment naar authentieke communicatie en zelfreflectie.

Tijdens haar lezing komen de volgende thema’s aan bod:

  • Welke interventies werken goed?
  • Leraar zijn is topsport. Hoe blijf je staande in de ring.
  • De schoonheid in competitie.
  • Zelfvertrouwen vs. eigenwaarde. Hoe doe je dat?
  • Luisteren als raadgever en acties uitzetten.
  • Tegenslag als inspiratiebron.

Ferry Zandvliet vertelt over optimisme en levenskunst.  Hij bezocht een concert in Bataclan Parijs, die avond doelwit van een aanslag. Hij overleeft en vertelt over zijn optimisme en hoe je dat kunt gebruiken in de begeleiding van leerlingen.

Chris van Dam geeft een lezing gebaseerd op het boek oplossingsgericht coachen en het boek survivalkit voor leerkrachten. Hij vindt een oplossingsgerichte mindset nuttig voor leraren en begeleiders die hun werkplezier willen verhogen. Hij geeft suggesties hoe je nog meer kunt genieten van je werk en hoe je kunt handelen in moeilijke situaties met leerlingen. 

Chris werkt aan de universiteit van Gent en is staflid aan het Korzysbski instituut en het oplossingsgericht Centrum.

 

Wie is Lucia Rijker?

Lucia Rijker van the Dutch Destroyer naar Million Dollar Lady/One in a Million. Bekend geworden als bokser, vier keer wereldkampioen kickboksen en twee keer wereldkampioen boksen. Getraind met wereldkampioenen en legendes in de sport. Ze werd genomineerd voor haar hoofdrol in de boksfilm Million Dollar Baby met Clint Eastwood.

 

Investering is 190 euro (excl. btw).

U kunt zich hier inschrijven.